Werknemers en -zoekenden

Werk
In bedrijven en organisaties denkt en handelt men vaak vanuit profielen, competenties en taken. Mogelijk is jouw werkgever interessant voor je vanwege de branche, jouw werkervaring of de prettige werksfeer. Wellicht vraag jij je momenteel af  ‘wil ik hier nog wel 5 jaar werken’? Je ziet anderen vol voor hun passie gaan en hun werk met overgave doen. ‘Dát zou ik ook wel willen!’ Ook al ben jij goed in je werk, je merkt dat de werkzaamheden je steeds meer energie kosten. Of ben je boventallig geworden door een reorganisatie. Of je hebt last van een burn out of bore out. Of wil je vanuit reïntegratie terugkomen.

Assessment van je KernTalenten
Wil jij je sterke talenten ontdekken? Kies als kandidaat voor een KernTalentenanalyse met diepte-interview,  waarin ik op zoek ga naar jouw unieke combinatie van KernTalenten. De basis om werk te vinden dat bij je past.

Horatius: “Tegenspoed schudt talenten wakker die bij voorspoed nooit zouden ontwaken”

Voor iemand die wil stilstaan bij zichzelf, is een assessment volgens de KTN-methode een goede keus. Deze methode – een vragenlijst die altijd online wordt afgenomen in combinatie met een gesprek – is een bijzondere manier om de persoonlijkheid van kandidaten te doorgronden. De KernTalenten geven een duidelijk beeld van je sterktes en geven de grenzen van je mogelijkheden weer.

Gebruik
Wat kan je met je eigen KTN-rapport: je weet wat je sterke KernTalenten zijn, waar  je energie van krijgt en wat je potentieel is. In te zetten bij: functionerings- en beoordelingsgesprekken, bij het zoeken/ veranderen van een baan, bij het aanpassen van je takenpakket, bij Persoonlijke Ontwikkelingsplannen en bij afspraken/wensen over loopbaan en (bij)scholing. Voor wie alleen zijn/ haar natuurlijke aard wil weten, bestaat de mogelijkheid om een KernTalenten ontdekking te laten doen.

Loopbaancoaching
Loopbaancoaching is een krachtige begeleidingsvorm om mensen te brengen tot duurzame verandering. Dit kan bij de zoektocht naar het (loopbaan)pad dat maximaal voldoening, uitdaging en groeikansen biedt. Samen brengen we je talenten in beeld en je arbeidskansen op markt. Het gaat hier om maatwerk, van compact tot uitgebreid.

Loopbaancoaching is altijd een aanpak op maat, afgestemd op jouw vraag/ doel. Een traject bestaat  – afhankelijk van de vraag – uit 4 – 10 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur.

Reacties
“Echt bijzonder. Via spel en speelgoed zoveel over jezelf te weten komen. Ik zie nu helder waarom mijn laatste functie niet bij mij paste. Nu ik mijn talenten weet, ga ik vol voor een nieuwe richting in mijn loopbaan. Dat vraagt nog wel om begeleiding, die ik krijg vanuit Toys-Story. Die kennen tenslotte mijn KernTalenten.” (Marianne, beleidsmedewerker)

” De Kerntalentenanalyse die Danielle Budel mij afnam heeft mij erg geholpen in mijn  zoektocht naar een nieuwe functie binnen mijn kantoor. Door de inzichten die het mij gaf in mijn – van nature -aangeboren drijfveren heb ik veel beter keuzes kunnen maken bij vacatures. Ik heb nu een andere baan, die ik nooit had gekregen als ik niet zo goed inzicht had gehad in mijn talenten.  Ik kan hiermee jaren vooruit.” (Peter, senior projectleider)

Aristoteles: “Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen, ligt je roeping”