Wie ben ik

WIE BEN IK 

Plato: “Je leert meer over een persoon in een uur spel dan in een jaar praten”

mastermind

Mijn naam is Danielle Budel, gecertificeerd KernTalentenanalist. Ik heb al jarenlang ervaring in coaching, training en advies. Daarin begeleid ik jongeren en volwassenen in het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten. Daarnaast adviseer ik scholen en zorgorganisaties.
foto profiel danielle

Vroeger als kind speelde ik graag toneel, was gek op onze cavia en verloor de tijd uit het oog bij Mastermind. Wat zegt dit over mij? Ik ben een flexibel persoon, sta open voor de mening van anderen, wil mij graag in de situatie van mijn cliënten verdiepen zonder oordeel. Bovendien vind ik het heerlijk om mijn hersens te kraken op een complexe vraag (loopbaan, studie, persoonlijk). Juist die vraagstukken van cliënten halen het beste in mij naar boven.

Ik kijk naar het geheel van een mens. Welzijn van een medemens is voor mij een gezonde geest in een gezond lichaam. Jezelf kunnen zijn en daarbij een studie of werk doen dat bij je past. Wat doe je graag en waarvan krijg je energie?Het gaat om het ‘willen’ en minder om het (niet) ‘kunnen’. Want als je iets graag doet, kan je het ook leren. Dit hangt samen met je natuurlijke aanleg (je aard en potentieel). Graag help ik jongeren en volwassenen hierin verder. Ieder mens is uniek en heeft daarom zijn eigen set bijzondere (Kern)Talenten.

Ik heb door de jaren heen veel werkervaring opgedaan in de zorg en binnen het onderwijs. Terreinen waarin het werk steeds meer eist van een werknemer. Deze houdt dit alleen vol als hij/zij mag werken vanuit de eigen talenten. Daarin tijdelijk mee mogen oplopen om die boven tafel te krijgen, vind ik een voorrecht. Maatwerk is voor mij doorslaggevend. Verder heb ik expertise in (hoog)begaafdheid en hoogsensitiviteit.